Όσοι λάτρεις της φέτας δοκιμάζουν αυτό το θεσπέσιο μεσογειακό πιάτο, το κατατάσσουν άμεσα στην κορυφή των προτιμήσεών τους... Γίνεται φυσικά με κολοκυθοκορφάδες (τα τρυφερά μέρη του φυτού κολοκυθιά: φύλλα, λουλούδια, μικρά κολοκυθάκια) τσιγαρισμένες με κρεμμυδάκι και φρέσκια ντομάτα. Το μυστικό της νοστιμιάς του, είναι η προσθήκη άρμης, λίγο πρίν ολοκληρωθεί η διαδικασία του βρασίματος.

Η άρμη είναι το αλατισμένο γάλα στο οποίο ωριμάζει και συντηρείται το τυρί φέτα. Είναι ένα παχύρευστο, βελούδινο, ελαφρώς ξινό μίγμα, διάσπαρτο από μικρά κομμάτια τυριού, που απογειώνει τις κολοκυθοκορφάδες σε άλλους γαλαξίες γεύσης...